Presentasjon av kursholder Torill

søndag 19. desember 2010

Jeg heter Torill Fossum Stamnes.
Noen kjenner meg kanskje bedre som Screppa. Jeg er så beæret over å få være kursholder på Mjøstreffet! Jeg gleder meg stort!

Jeg bor i Steinkjer, i Nord-Trøndelag. Jeg er gift med verdens hærligste mann, Einar, og vi har to flotte gutter. Martin på 10 og Sondre på 7. Jeg jobber som førskolelærer til daglig.
Jeg tror jeg har holdt på med å klippe og lime hele mitt liv. Jeg har alltid pyntet og laget overskrifter i arbeidsbøker og skoledagbøker på skolen. Da jeg ble konfirmert fikk jeg mitt første kamera, og tok mine egne bilder. Disse limte jeg inn med "scraps" fra turer; billetter, servietter, bilder fra brosjyrer osv. Men jeg viste jo ingenting om at dette skulle utvikle seg til en lidenskap... De siste 5 årene har det virkelig tatt av. Plutselig fikk man kjøpt ulike ting til denne hobbyen i butikker, og hobbyen hadde fått et navn. Et eldorado hadde åpnet seg for meg og min verden.

En hobby har blitt til en livsstil! Jeg har scrappebrillene på, konstant på leting!
Jeg er en ”arkoman”, og får aldri nok ark!! Elsker også blomster, knapper, bånd og stæsj!!! Jeg digger å prøve ulike stiler innenfor scrappinga. Som regel starter jeg ganske enkelt, men så tar det litt av på veien… Men vennene mine sier jeg er ganske ”shabby” i scrappestil! Jeg er kjempeglad i shabby chic, vintage og steampunk!!! Jeg driver også med Art Journaling – og det er veldig freestyle! – og ikke minst terapi!

Jeg har min egen lille virksomhet, ”Screppa”, hvor jeg arrangerer kurs og treff for andre papirglade damer. Dette er utrolig arti, og det gir meg masse tilbake! Jeg reiser også rundt omkring og holder kurs. Jeg er designer for ScrappeHuset, Ljuva Änglar, og Andrine og Marens landhandleri.

Min blogg; http://screppa.blogspot.com/

1 kommentarer:

AnneHP sa...

Gleder meg til å treffe deg også.
Det skal bli spennende å holde kurs. Tittet litt på Steampunk og det så morsomt ut....

 
◄Design by Pocket