Praktisk infomasjon

søndag 30. januar 2011

Nå er Mjøstreffet like rundt hjørnet og vi vil informere litt om praktiske ting i forbindelse med treffet.

1. Hvor er HIL-huset? Adressen til HIL-huset er: Vangsveien 80. 2317 Hamar. HIL huset ligger ved Hamar Stadion, dvs at når du kommer inn mot Hamar sørfra eller nordfra, kjører du til du passerer en Statoil stasjon på høyre side, rett frem til du passerer en fotballstadion og tar av til høyre til HIL- huset. Du kan parkere rett utenfor huset og gå inn gjennom porten. Her er link til kart. Her er kordinater også om du ønsker å legge inn de på
GPS:WGS 84:N 60° 47.798', E 11° 4.846'WGS 84 - desimal:60.79663, 11.08077

Om du kommer med tog, så er det kanskje i drøyeste laget å gå når man har med seg masse oppakkning, så da kan det være greit å ta en drosje.

Hva bør du ta med deg? Dette vet du kanskje allerede, men noen av deltagerne har kanskje ikke vært på treff før, så da tipser vi dere om at det er lurt å ta med seg: Pute til stolen hvis du vil sitte ekstra mykt. Skjøteledning om du trenger strøm til for eksempel en lampe, det er ikke så godt arbeidslys, så om dere vil ha godt lys, ta med en lampe. Innesko er kjekt, så blir det ikke så vått på gulvet. For dere som skal overnatte så er det skumgummimadrasser til utlån om dere trenger det.

Hva du ellers skal ta med av utstyr blir litt opp til deg selv. Men det er alltid bedre å ta med seg litt for mye, enn å savne akkurat det man ikke tok med. Heldigvis så finnes det jo shoppingmuligheter i nærheten, både i trefflokalet og det er ikke så langt å gå til Unik Hobby som har et fantastisk utvalg av slikt som vi liker. Når det gjelder vått og tørt, så er det frokost inkludert i prisen for dere som overnatter. Foruten det, så kommer kaffetrakter og vannkoker til å putre og gå under hele treffet. Og det går rykter om noen kakebiter også. Dessuten så finnes det matbutikk rett over gaten, som har åpent alle dagene, også søndag. Hamar er jo en fin by med mange ulike restauranter, så det skulle ikke være vanskelig å finne et sted å nyte et godt måltid.

Når starter vi? Treffet starter fredag 4.02 kl. 18.00. Dørene stenges for natta ca. kl. 23.00. Vi åpner igjen kl. 08.00 på lørdag, og samme tidspunkt på søndag.

Da ønsker vi dere alle velkommen til et fantastisk Mjøstreff. Vi gleder oss masse til å treffe dere, både nye og gamle Mjøstreffdeltagere.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Men vi sier ikke at dere skal legge dere da;)

Kirsten Aune sa...

Tusen takk for en kjempekoselig dag i går. Koste meg veldig! :)

Koselig å tilbringe dagen og kvelden sammen med gamle og nye stempelvenner! :)

Ha en fin søndag!
Klem fra Kirsten

 
◄Design by Pocket