Nytt Mjøstreff!!!!

fredag 15. februar 2013

Vi ønsker velkommen til nytt Mjøstreff helgen 7.-9. juni 2013 på Utsikten barnehage,Ottestad, Hamar.  Dette Mjøstreffet har plass til kun 20 deltakere, så da er det førstemann til mølla som gjelder!

Prisene for dette treffet er:
Hvis du deltar hele helgen, koster treffet kr. 450.- Dette er inkl. overnatting. Ønsker du å delta hele helgen uten overnatting, koster treffet kr. 375.- Det er muligheter for å delta kun lørdag og søndag. Billetten for disse 2 dagene er kr. 350,- Ønsker du kun å delta på 1 dag, enten lørdag eller søndag, koster billetten kr.300,-

Påmelding:
For å melde seg på, må du betale inn på kontonummer:
0539 76 88455
Skriv navnet på deltakeren i merknadsfeltet ved innbetaling. Om du ønsker overnatting så skriver du antall døgn fre –lør, lør-søn eller fre-søn det også i merknadsfeltet.

Innbetaling= påmelding. Hvis du ønsker en tilbakemelding på om din innbetaling og påmelding er registrert, send oss en mail på a.haagensen@bbnett.no.

Servering under helgen er:
Frokost serveres lørdag og søndag. I tillegg vil det bli frukt og kake. Annen mat må den enkelte ordne selv. Vi serverer kaffe, te og vann gjennom hele helgen.

Velkommen til treff!!!

Datoen for første treffet i 2014 er satt: Vi skal ha nytt stortreff 24.-26.januar 2014 ! Så sett av helga allerede nå!!!

Velkommen på treff!!! Håper å se akkurat DEG der!!!

Hilsen Ann-Margret, Cecilie, Merete og Stine

0 kommentarer:

 
◄Design by Pocket